plan3 plan4 plan5
plan1

Proiecte Case

plan2
plan6
Acasa
plan7
 

AVANTAJELE CASELOR MICI

A sti sa-ti faci viata usoara inseamna a sti ce inseamna a fi suficient.

Avantajele variaza de la avantaje finaciare la avantaje de ordin personal, iata cateva dintre acestea:

1. Pret mic la cumparare: În cele mai multe cazuri, o casa mai mica va fi mai ieftina una mai mare intr-o locatie similara, cu exceptia cazului in casa mica este dotata cu finisaje de lux.

2. Impozite mai mici pe proprietate: cu cat suprafata casei este mai mica, cu atat impozitele sunt mai mici.

3. Costuri mai mici la incalzirea casei iarna, costuri mai mici la mentinerea unei temperaturi de confort vara (aer conditionat(..

4. Intretinerea unei case mici se face cu costuri mult mai mici. De exemplu, reparatia sau inlocuirea unui acoperis, revopsiri, zugraveli etc.

5. Mai usor de curatat: o casa cu suprafata mai mica inseamna costuri si eforturi mai mici pentru opretaiile de curatenie. O casa mai mica inseamna timp, efort si bani mai putini.

6. Cheltuieli mici pentru mobilat: o casa mare inseamna si mobilier mai mult, mai voluminos, mai scump. O casa mica implica o mobiliare minimalista, rezultand o importanta economie de bani.

7. Durabilitate pe termen lung. O casa mai mica, avand dimensiuni ale elementelor de structura mai mic, se dovedeste a fi mai durabila pe termen lung. Nu este de neglijat si comportamentul seismic, incomparabil mai bun decat al unei case mari.

Articol preluat din http://proiecte-case-aqua.weebly.com/avantaje-case-mici.html

AVANTAJUL COSTURILOR PROIECTELOR DE CASE MICI

Orientativ, preturile pentru proiecte case mici pot sa varieze intre 300 EUR (pentru proiecte case mici tipizate), 800 - 900 EUR (pentru proiecte case mici cu modificari) si maxim 1500 EUR pentru proiecte case mari, duplex, personalizate (facute dupa schitele clientului).

Pretul pentru proiecte case mici tip american (sau framing, cu structura de lemn), fara modificari, este de 400 eur (include dosarele pregatite pentru obtinerea avizelor).

Pentru toate aceste proiecte case mici, chiar daca sunt fara modificari, fundatia se va reproiecta gratuit in functie de caracteristicile terenului de fundare si a amplasamentului casei.

proiect casa parter
- Proiectele sunt realizate de firma Proiecte Case SRL, telefon 0770.00.00.00
- Proiectele contin toate cele 3 dosare necesare construirii: arhitectura, rezistenta si instalatii;
- Daca doriti sa va construiti casa in regie proprie si sa va obtineti dvs. Certificatul de Urbanism, avizele si Autorizatia de Construire, puteti comanda doar proiectul pentru autorizatie de constructie.
 
 
 

Proiecte Case SRL
Tel: 0770.00.00.00
        0723.347.200

Servicii complete de proiectare de arhitectura, structura si instalatii pentru urmatoarele tipuri de case sau constructii:
- arhitectura proiecte case unifamiliale
- arhitectura proiecte case de vacanta
- arhitectura proiecte vile
- arhitectura proiecte case parter
- arhitectura proiecte case cu etaj intreg
- arhitectura proiecte case cu mansarda
- arhitectura proiecte case duplex
- arhitectura proiecte case izolate
- arhitectura proiecte case cuplate
- arhitectura proiecte case insiruite
- arhitectura proiecte ansambluri rezidentiale
- arhitectura proiecte blocuri cu apartamente

Toate aceste tipuri de case sunt proiectate pentru a putea fi realizate cu structura de beton armat si zidarie din caramida simpla sau caramida tip "porotherm", sau cu structura de beton armat si zidarie din BCA.

 

 

 

 

 
proiecte case mici
 
 
 
© 2007-2018 Proiecte Case SRL | All rights reserved
     
arhitectura | proiectare case | proiectare complexa: arhitectura, structura, instalatii