plan3 plan4 plan5
plan1

Proiecte Case

plan2
plan6
Acasa
plan7
 
GLOSAR DE TERMENI SPECIFICI PROIECTE CASE
Proiecte case mici = proiecte pentru case cu suprafete intre 90mp si 250mp (suprafata totala, incluizand parterul si mansarda)
Mansarda = Încapere sau ansamblu de încaperi locuibile, asezate imediat sub acoperis (având tavanul si peretii oblici si neregulati); etaj situat imediat sub acoperisul unei cladiri.
Case mici duplex = Case construite pe 2 niveluri
Case cuplate = Ansamblu format din 2 case alaturate, simterice, cu un perete comun
Case insiruite = Ansamblu de case pe terenuri mici, inguste, alipite pe ambele laturi (2 calcane), prevazute cu ferestre pe 2 laturi (fata si spate)
Case izolate = Casa cu ferestre pe toate cele 4 laturi, amplasata pe teren fara alipire la constructiile invecinate (fara calcane)
Case americane = Case construite din panouri mici de OSB, cu termoizolatie din vata minerala, pe structura din lemn ignifugat.
PUD = Proiect urbanistic de detaliu; In cazul proiectelor de case, PUD-ul se cere prin Certificatul de Urbanism in situatia in care distantele fata de vecinatati prevazute prin PUZ se doresc modificate (micsorate), sau in situatia in care se doreste o alta destinatie a constructiei decat cea prevazuta prin PUG/PUZ (de exemplu spatiu comercial in zona de locuinte).
PUZ = Proiect Urbanistic Zonal; este cerut, in general, la schimbarea regimului de inaltime (cand se doresc mai multe etaje decat cele prevazute in zona respectiva prin Regulamentul de Urbanism), la intrarea in intravilan a unor terenuri extravilane etc.
proiect casa parter
- Proiectele sunt realizate de firma Proiecte Case SRL, telefon 0769.66.55.12
- Proiectele contin toate cele 3 dosare necesare construirii: arhitectura, rezistenta si instalatii;
- Daca doriti sa va construiti casa in regie proprie si sa va obtineti dvs. Certificatul de Urbanism, avizele si Autorizatia de Construire, puteti comanda doar proiectul pentru autorizatie de constructie.
 
 
 

Proiecte Case SRL
Tel: 0770.00.00.00
        0723.347.200

Servicii complete de proiectare de arhitectura, structura si instalatii pentru urmatoarele tipuri de case sau constructii:
- arhitectura proiecte case unifamiliale
- arhitectura proiecte case de vacanta
- arhitectura proiecte vile
- arhitectura proiecte case parter
- arhitectura proiecte case cu etaj intreg
- arhitectura proiecte case cu mansarda
- arhitectura proiecte case duplex
- arhitectura proiecte case izolate
- arhitectura proiecte case cuplate
- arhitectura proiecte case insiruite
- arhitectura proiecte ansambluri rezidentiale
- arhitectura proiecte blocuri cu apartamente

Toate aceste tipuri de case sunt proiectate pentru a putea fi realizate cu structura de beton armat si zidarie din caramida simpla sau caramida tip "porotherm", sau cu structura de beton armat si zidarie din BCA.

 

 

 

 

 
proiecte case mici
 
 
 
© 2007-2018 Proiecte Case SRL | All rights reserved
     
arhitectura | proiectare case | proiectare complexa: arhitectura, structura, instalatii