plan3 plan4 plan5
plan1

Proiecte Case

plan2
plan6
Acasa
plan7
 
PROIECTE CASE TIP - proiect casa cu mansarda "CLINCENI"
Casa parter si mansarda 120 mp (suprafata parter = 60mp)
Galerie imagini
Galerie imagini
planuri case cu mansarda

Descriere: Casa cu parter si mansarda, cu suprafata totala de 120mp.
Nr. camere: 3 camere (1 living, 2 dormitoare, 2 bai, 1 bucatarie, 1 camera tehnica (pt centrala termica sau depozitare), 1 dressing (la mansarda).
Structura: Pereti din zidarie de caramida sau BCA, cadre de beton armat.

Proiectul include: proiect complet pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (arhitectura, structura si instalatii), precum si toate dosarele necesare obtinerii avizelor.
 
- Proiectele sunt realizate de firma Proiecte Case SRL, telefon 0770.00.00.00
- Proiectele contin toate cele 3 dosare necesare construirii: arhitectura, rezistenta si instalatii;
- Daca doriti sa va construiti casa in regie proprie si sa va obtineti dvs. Certificatul de Urbanism, avizele si Autorizatia de Construire, puteti comanda doar proiectul pentru autorizatie de constructie.
 
 
GLOSAR DE TERMENI SPECIFICI PROIECTELOR DE CASE
Mansarda = Încapere sau ansamblu de încaperi locuibile, asezate imediat sub acoperis (având tavanul si peretii oblici si neregulati); etaj situat imediat sub acoperisul unei cladiri.
Casa duplex = Casa construita pe 2 niveluri
Casa cuplata = Ansamblu format din 2 case alaturate, simterice, cu un perete comun
Case insiruite = Ansamblu de case pe terenuri inguste, alipite pe ambele laturi (2 calcane), prevazute cu ferestre pe 2 laturi (fata si spate)
Casa izolata = Casa cu ferestre pe toate cele 4 laturi, amplasata in curte fara alipire la constructiile invecinate (fara calcane)
PUD = Proiect urbanistic de detaliu; In cazul proiectarii unei case, PUD-ul se cere prin Certificatul de Urbanism in situatia in care distantele fata de vecinatati prevazute prin PUZ se doresc modificate (micsorate), sau in situatia in care se doreste un regim de inaltime mai mare decat cel prevazut prin PUZ;
PUZ = Proiect Urbanistic Zonal; este cerut, in general, la intrarea in intravilan a unor loturi extravilane, sau pentru stabilirea de reglementari urbanistice pentru loturile intrate de putin timp in intravilan.
 
 
Tipuri de proiecte case puse la dispozitie de firma Proiecte Case: proiecte case unifamiliale, proiecte case de vacanta, proiecte vile, proiecte case parter, proiecte case cu etaj intreg, proiecte case cu mansarda, proiecte case duplex, proiecte case izolate, proiecte case cuplate, proiecte case insiruite. Toate drepturile de autor asupra acestor proiecte apartin firmei Proiecte Case SRL
 
Proiecte case - ©2012 Proiecte Case
 
 

Proiecte Case SRL
Tel: 0723.347.200
        0743.024.199
        0770.00.00.00

Proiecte case cu mansarda la cele mai bune preturi, case cu mansarda pe terenuri mici sau pe terenuri inguste.

 

 

 

 

 
proiecte case mici
 
 
 
© 2007-2018 Proiecte Case SRL | All rights reserved
     
arhitectura | proiectare case | proiectare complexa: arhitectura, structura, instalatii