plan3 plan4 plan5
plan1

Proiecte Case

plan2
plan6
Acasa
plan7
 
<<< Inapoi la pagina de proiecte case
Proiecte Case Mici - Casa tip "DRAGOMIRESTI"
Suprafata totala intre 140mp (minim) si 180 mp (maxim)
Pret proiect tip (fara modificari) = 450 EUR

casa tip Dragomiresti aerial view

Casa tip Dragomiresti front viewCasa "Dragomiresti"

planuri case cu mansarda

Plan parter si plan mansarda

Descriere: Casa cu etaj sau cu mansarda, cu suprafata de minim 140, maxim 180mp.
Nr. camere: 4 camere (1 living, 3 sau 4 dormitoare, 2 bai, 1 bucatarie, 1 camera depozitare (debara) si o mica centrala termica. Casa are balcoane la toate dormitoarele.
Structura: Cadre de beton armat, cu pereti exteriori si interiori din caramida tip "poroterm" sau BCA).

Proiectul include: proiect complet pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (arhitectura, structura si instalatii), precum si toate dosarele necesare obtinerii avizelor.
 
- Proiectele sunt realizate de firma Proiecte Case SRL, telefon 0770.00.00.00
- Proiectele contin toate cele 3 dosare necesare construirii: arhitectura, rezistenta si instalatii;
- Daca doriti sa va construiti casa in regie proprie si sa va obtineti dvs. Certificatul de Urbanism, avizele si Autorizatia de Construire, puteti comanda doar proiectul pentru autorizatie de constructie.
 
 
 
GLOSAR DE TERMENI SPECIFICI PROIECTELOR DE CASE
Mansarda = Încapere sau ansamblu de încaperi locuibile, asezate imediat sub acoperis (având tavanul si peretii oblici si neregulati); etaj situat imediat sub acoperisul unei cladiri.
Case cu etaj = Casele al carui nivel de peste parter este acoperit cu placa de beton sau grinzi de lemn; Daca nivelul parapetului exterior de sub cosoroaba depaseste 2m inaltime, se poate considera casa cu etaj, nu cu mansarda.
Casa duplex = Casa construita pe 2 niveluri
Casa cuplata = Ansamblu format din 2 case alaturate, simterice, cu un perete comun
Case insiruite = Ansamblu de case pe terenuri inguste, alipite pe ambele laturi (2 calcane), prevazute cu ferestre pe 2 laturi (fata si spate)
Casa izolata = Casa cu ferestre pe toate cele 4 laturi, amplasata in curte fara alipire la constructiile invecinate (fara calcane)
PUD = Proiect urbanistic de detaliu; In cazul proiectarii unei case, PUD-ul se cere prin Certificatul de Urbanism in situatia in care distantele fata de vecinatati prevazute prin PUZ se doresc modificate (micsorate), sau in situatia in care se doreste un regim de inaltime mai mare decat cel prevazut prin PUZ;
PUZ = Proiect Urbanistic Zonal; este cerut, in general, la intrarea in intravilan a unor loturi extravilane, sau pentru stabilirea de reglementari urbanistice pentru loturile intrate de putin timp in intravilan.
 
 
 

Birou proiectare Proiectare Case SRL
Telefon:  0770.00.00.00

Pentru mai multe detalii despre planurile acestei case precum si pentru vizionarea altor proiecte sau modele de case mici, ne puteti suna pentru a programa o intalnire la biroul nostru de proiectare. Planurile casei mici tip Dragomiresti pot fi adaptate cerintelor dvs., astfel incat aspectul exterior al casei sa ramana acelasi cu cel din imaginile casei alaturate.

Pentru alte detalii ne puteti constacta, de asemenea, prin formularul de mai jos:

 

 
 
 
© 2007-2018 Proiecte Case SRL | All rights reserved
     
arhitectura | proiectare case | proiectare complexa: arhitectura, structura, instalatii