plan3 plan4 plan5
plan1

Proiecte Case

plan2
plan6
Acasa
plan7
 

PUD - Proiect Urbanistic de Detaliu - exemplu de plan urbanistic din dosarul de PUD

PUD - exemplu de plan

- Firma Proiecte Case SRL, telefon 0770.00.00.00 sau 0723.347.200
va ofera documentatii complete pentru obtinere PUD sau PUZ, inclusiv dosarele necesare obtinerii avizelor necesare (utilitati, circulatii, retele edilitare etc) la cele mai bune tarife.
- Tarife PUD : un calcul estimativ al costurilor unui PUD sau PUZ se poate face doar dupa o analiza a terenului si a problemelor care trebuie rezolvate prin acest proiect urbanistic.
- Pentru preturi PUD va rugam sa ne contactati, pentru a stabili o intalnire.
- Preturile pot fi mai mici sau mai mari in functie de numarul de probleme ce trebuie rezolvate prin PUD sau PUZ.

 
Informatii utile: ce este un PUD? ce este un PUZ? de ce am nevoie de PUD sau de PUZ? cand am nevoie de PUD sau de PUZ? De ce este necasar PUD pentru Autorizatia de constructie?
 
DEFINITII
PUD = Proiect urbanistic de detaliu; Este necesar atunci cand doriti sa construiti casa mai aproape de limita de proprietate (gard) decat prevede Regulamentul de Urbanism al localitatii dvs.
Se mai cere atunci cand doriti sa realizati o constructie cu alta destinatie decat cea prevazuta in Regulamentul de Urbanism pentru zona in care se afla terenul dvs. (de exemplu cand doriti sa construiti un spatiu comercial sau o spalatorie auto intr-o zona de locuinte).
PUZ = Proiect Urbanistic Zonal; este cerut, in general, la schimbarea regimului de inaltime (cand doriti sa construiti o casa cu mai multe etaje decat cele prevazute in zona respectiva prin Regulamentul de Urbanism), la intrarea in intravilan a unor loturi extravilane etc.

PUD-ul sau PUZ-ul reprezinta o modificare a regulamentului de urbanism, care se poate face numai prin Hotarare a Consiliului Local al localitatii in care se doreste construirea imobilului. Aceasta modificare se face pe baza unui proiect intocmit de catre o firma specializata, prin elaborarea unei documentatii insotita de un nou regulament de urbanism ce urneaza a fi aprobat prin Hotarare a Consiliului Local al primariei pe raza careia se doreste constructia imobilului.

NOTA IMPORTANTA:
Daca vi s-a cerut PUD sau PUZ in Certificatul de Urbanism, primaria nu va poate elibera Autorizatia de Construire decat dupa ce obtineti Hotararea de Aprobare a PUD-ului sau PUZ-ului solicitat
!.

A se vedea specificatiile de la rubrica "Regim Tehnic" din cadrul Certificatului dvs. de Urbanism.

 
Alte servicii oferite de firma noastra:
Proiectare de arhitectura, structura si instalatii pentru urmatoarele tipuri de case sau constructii:
- arhitectura proiecte case unifamiliale, case de vacanta, proiecte pensiuni, vile, locuinte colective, arhitectura industriala - depozite, spatii de productie, hale. - vezi o selectie de proiecte case mici, cu poze >
 
Proiecte case - ©2006-2012 Proiecte Case
 
   
 
 
© 2007-2018 Proiecte Case SRL | All rights reserved
 
proiecte case mici
   
arhitectura | proiectare case | proiectare complexa: arhitectura, structura, instalatii